skip to Main Content
[vc_row remove_bottom_col_margin="true"][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row remove_bottom_col_margin="true"][vc_column]

Projectomschrijving

Project: Gefaseerde vernieuwing Woonzorgcentrum Den Weeligenberg
Plaats: Hillegom
Opdrachtgever: Zorgbalans

In opdracht van en in nauwe samenwerking met Zorgbalans heeft Ooijevaar | bevlogen bouwers de eerste fases van de renovatie en transformatie van Zorgcentrum Den Weeligenberg in Hillegom gerealiseerd. We hebben de werkzaamheden niet alleen uitgevoerd, maar zijn ook intensief betrokken geweest bij de totstandkoming van de plannen.

De operatie is in vier fases onderverdeeld, mede vanwege het feit dat de locatie gewoon in gebruik is gebleven en de medewerkers en bewoners zo min mogelijk hinder mochten ondervinden van onze werkzaamheden. Qua werkzaamheden hebben we prachtige groene, lichte ‘longen’ gecreëerd (i.e. de vides) en hebben onze bevlogen bouwers nieuwe, gezamenlijke keukens en woonkamers gerealiseerd. Daarnaast zijn een groot aantal sanitaire voorzieningen verwijderd en vervangen door 93 individuele badkamers.

Ook hebben we gewerkt aan diverse gebouwverbeteringen, waaronder het wijzigen van de entree en de balie, het aanbrengen van balkons op de verdiepingen, zodat de bewoners in de zomer makkelijker buiten kunnen zitten en zijn er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, waaronder de vervanging van het dak, het aanbrengen van nieuwe deuren, schilderwerk en de vernieuwing van vloer- en wandafwerking.

De bewoners en medewerkers van Zorgbalans stralen, omdat ons team van bevlogen bouwers samen met de opdrachtgever en alle andere betrokken bouwpartners een topprestatie heeft geleverd. Het resultaat mag er zijn!

Download PDF

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element="yes"][vc_column]

Doe meer inspiratie op

Verduurzaming 84 woningen Sam Vlessinghof te IJmuiden

Verbouwing politiebureau Amsterdam Centrum Amstel

Nieuwbouw 44 appartementen Amandelbloesem te Wormerveer

Vernieuwing entrees Jeanne d’Arclaan en Oostelijk Halfrond te Amstelveen

Button Text [/vc_column][/vc_row]
Back To Top