skip to Main Content

Projectomschrijving

Project: Groot onderhoud 154 woningen Vermiljoen
Plaats: Zaandam
Opdrachtgever: ZVH

In opdracht van ZVH hebben onze bevlogen bouwers een sterk verouderde flat in Zaandam omgetoverd tot een stijlvol wooncomplex. De flat, die bestaat uit 13 verdiepingen en 154 woningen, was duidelijk aan een grondige ingreep toe en heeft een ware metamorfose ondergaan.

Het nieuwe, moderne voorkomen van de flat is bewerkstelligd door nette hekwerken en gevelkozijnen aan de voor- en achterzijde aan te brengen, gecombineerd met een strakke afwerking van de galerijen en betonnen elementen. De geheel vernieuwde plint, inclusief verruimde entrees, maakt het geheel af. Nieuwe keukens, badkamers en toiletten en de aandacht voor isolatie en luchtdichtheid bieden de bewoners bovendien het gewenste extra comfort. Met een bewonerstevredenheid van een ruime 8 verdienen alle namens Ooijevaar betrokken bevlogen bouwers een dikke pluim!

De prettige wijze waarop binnen het team is samengewerkt, de hoge bewonerstevredenheid en het prachtige eindresultaat maken dit een project om trots op te zijn. Van de metamorfose van de flats hebben we unieke dronebeelden laten maken:

Download PDF

Back To Top