skip to Main Content
[vc_row remove_bottom_col_margin="true"][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row remove_bottom_col_margin="true"][vc_column]

Projectomschrijving

Project: Transformatie school in 8 appartementen Pondok
Plaats: Purmerend
Opdrachtgever: Rochdale

In Purmerend heeft Ooijevaar | bevlogen bouwers in opdracht van Rochdale de realisatie van 8 appartementen in een voormalig schoolgebouw verwezenlijkt. De plannen voor deze verbouwing zijn in bouwteam uitgewerkt, waarbij met creatieve oplossingen is gezocht naar een optimaal resultaat. Voorbeelden van doorgevoerde verbeteringen bestonden bijvoorbeeld uit het omzetten van de fundering van het separate bergingenblok naar schuimbeton en het doorvoeren van gedifferentieerde plafondsystemen in diverse ruimtes.

Onze werkzaamheden omvatten onder meer de sloop van bestaande wanden, vloeren, plafonds en installaties. Vervolgens is er staal ingebracht om de constructieve stabiliteit van het gebouw te waarborgen, waarna we verder gegaan zijn met de opbouw van de verschillende appartementen. In de achtergevel zijn complete gevelvullende puien ingebracht en er is ruimte gemaakt voor openslaande deuren met Franse balkons.

Gedurende de bouw hebben we rekening gehouden met de naastgelegen school en het kinderdagverblijf door bijvoorbeeld vrachten te combineren en buiten schooltijden te laten leveren en door de geluidsproductie te concentreren op momenten waarop daar door de b uren zo min mogelijk overlast van zou worden ervaren. Niet alleen de bouw is goed gelopen, ook het eindresultaat mag er zijn! Purmerend en Rochdale zijn 8 heerlijke appartementen rijker!

Download PDF

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element="yes"][vc_column]

Doe meer inspiratie op

Verduurzaming 84 woningen Sam Vlessinghof te IJmuiden

Verbouwing politiebureau Amsterdam Centrum Amstel

Nieuwbouw 44 appartementen Amandelbloesem te Wormerveer

Vernieuwing entrees Jeanne d’Arclaan en Oostelijk Halfrond te Amstelveen

Button Text [/vc_column][/vc_row]
Back To Top