skip to Main Content
[vc_row remove_bottom_col_margin="true"][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row remove_bottom_col_margin="true"][vc_column]

Projectomschrijving

Project: Verbouwing kantoor GGZ inGeest
Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: GGZ inGeest

Aan de Burgemeester Roëllstraat in Amsterdam heeft Ooijevaar | bevlogen bouwers de verbouwing verzorgd van een nieuwe behandellocatie. Het pand, dat uitgeleefd was en eerder bewoond werd door krakers, heeft ondanks de beschikbaarheid van een beperkt budget een ware metamorfose ondergaan.

In het vernieuwde entreegebied hebben we een ‘warm welkom’ gecreëerd door met natuurlijke kleuren te werken, een nieuwe open balie te plaatsen en een prettige zithoek te maken. Het markante trappenhuis is voorzien van een safety-net en in het gehele pand hebben we de wanden, vloeren en plafonds opgefrist.

Omdat het gebouw mogelijk in de toekomst wordt meegenomen in een herontwikkelingsopgave, hebben we voor GGZ inGeest een Materialenpaspoort ontwikkeld. Gebruikmakend van ons 3D-model en QR-codes geeft dit paspoort onder andere aan welke materialen er aan het eind van de met de gebouweigenaar overeengekomen huurperiode kunnen worden hergebruikt door ze bijvoorbeeld op andere locaties in te zetten.

Download PDF

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element="yes"][vc_column]

Doe meer inspiratie op

Verduurzaming 84 woningen Sam Vlessinghof te IJmuiden

Verbouwing politiebureau Amsterdam Centrum Amstel

Nieuwbouw 44 appartementen Amandelbloesem te Wormerveer

Vernieuwing entrees Jeanne d’Arclaan en Oostelijk Halfrond te Amstelveen

Button Text [/vc_column][/vc_row]
Back To Top