skip to Main Content

Projectomschrijving

Project: Verbouwing Student Hotel
Plaats: Amsterdam

In opdracht van The Student Hotel heeft Ooijevaar | bevlogen bouwers een ingrijpende verbouwing van de begane grond van TSH Amsterdam verzorgd. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever en BBA hebben we een unieke sfeer gecreëerd door zowel verdiepte als verhoogde werkplekken te realiseren.

Door kanalen en leidingen in het zicht te houden en op een creatieve manier met glas, licht, beplanting en bijzondere inrichtingselementen te werken, is er een omgeving ontstaan met een robuuste, deels industriële, maar vooral ook creatieve en uitdagende uitstraling.

Qua werkzaamheden zat de complexiteit hem vooral in het feit dat er een zeer groot aantal disciplines in een bijzonder korte tijd met elkaar samen moesten werken om het gewenste eindresultaat binnen de planning neer te zetten. Daarbij zijn ook alle mogelijke vraagstukken, van constructieve opvang tot brandwerendheid, comfort en toegankelijkheid de revue gepasseerd.

Een andere uitdaging zat hem in de zeer krappe bouwplaats en het feit dat het hotel zelf in gebruik bleef tijdens de werkzaamheden. Continu overleg en afstemming hebben ervoor gezorgd dat we op een prettige manier met alle bouwpartners invulling hebben kunnen geven aan het project.

Naast de verschillende kantoorruimten, vergaderruimten, werkplekken en voorzieningen, zoals de balie, bar, keuken, cubicles en zitelementen, hebben we – als kers op de taart – een prachtig auditorium gemaakt, waarin met grote groepen, van 250-300 mensen, presentaties en bijeenkomsten kunnen worden gehouden. De combinatie van al deze factoren, vereiste vakmanschap, inzicht en een team van heel goede mensen die trots mogen zijn op een geweldig eindresultaat!

Download PDF

Back To Top