skip to Main Content
Verbouwing Van Woonzorgcentrum In Corona-tijd | Als Een Vis In  Het Water!

Verbouwing van Woonzorgcentrum in corona-tijd | als een vis in  het water!

Hoewel het afgelopen jaar zwaar is geweest voor de bewoners en medewerkers van Woonzorgcentrum het Visserhuis in IJmuiden, is er ook iets heel bijzonders gebeurd. Ondanks corona, heeft er namelijk een intensieve verbouwing plaatsgevonden. Ooijevaar | bevlogen bouwers heeft – in verschillende fases en rekening houdend met de corona-restricties – muren weggebroken, ruimtes en functies samengevoegd, nieuwe ontmoetingsplekken gemaakt en zelfs een heuse bioscoop gecreëerd. Het was fantastisch om te zien hoe onze bevlogen bouwers en bouwpartners zich hebben ingezet om dit voor elkaar te krijgen. En het resultaat mag er zijn! Bewoners, medewerkers en familieleden voelen zich ‘als een vis in het water’ en zijn ‘helemaal thuis in deze fijne, huiselijke omgeving’.

 

Back To Top