skip to Main Content

Werkvoorbereider

Ben jij een gedreven, accurate en gestructureerd werkende werkvoorbereider en heb je ervaring met nieuwbouw- én renovatieprojecten? Wellicht pas je dan in ons team van bevlogen bouwers! Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het – in samenspraak met een uitvoerder en projectleider – voorbereiden van onze projecten. Ben je goed in plannen, prioriteiten stellen en het overzicht behouden, gecombineerd met een oplossingsgerichte houding en de wens om in teamverband te werken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Hoe ziet jouw rol eruit?

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van een project. Dat doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt samen met de projectleider, uitvoerder en andere mensen in je team (denk aan een bewonersbegeleider of 3D-modelleur). Je stemt met hen af hoe we ervoor kunnen zorgen dat betrokken bouwpartners en leveranciers tijdig de juiste producten leveren, de werkzaamheden op de bouw zo efficiënt en effectief mogelijk verlopen en onze opdrachtgevers de kwaliteit krijgen die we hebben afgesproken.

Wat vinden we belangrijk?

Het is belangrijk dat je graag in een team werkt en over sterke communicatieve en sociale vaardigheden beschikt. Je bent een doener en iemand die dingen voor elkaar heeft. Als werkvoorbereider beschik je daarnaast over de volgende kenmerken:

• HBO denk- en werkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring
• Een afgeronde bouwkundige opleiding
• Minimaal drie jaar ervaring met renovatie- en/of nieuwbouwprojecten (> € 500.000,-)
• Resultaatgericht en gefocust op kwaliteit en veiligheid
• Betrouwbaar, accuraat, gevoelig voor prioriteiten, geordend en gestructureerd
• Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
• Uitstekende digitale vaardigheden
• Een initiatiefrijke, proactieve en flexibele houding
• In bezit van een rijbewijs B
• Ervaring met calculeren, Revit en renovaties in bewoonde / in bedrijf zijnde staat zijn een pre

Wat valt er binnen je takenpakket?

• Je maakt de overall planning, het werkvoorbereidingsschema en de leveringsschema’s en bewaakt die samen met het team
• Je bereidt het inkoop- en contracteringsproces met leveranciers en bouwpartners voor en vult in samenspraak met de projectleider de bijbehorende termijnschema’s en overeenkomsten in
• Je verzorgt het beheer en de controle op de werktekeningen van leveranciers en bouwpartners
• Je stelt in overleg met de projectleider offertes op indien er sprake is van meer- en minderwerk
• Je beheert de administratie van het bouwproject en archiveert de projectdocumentatie
• Je denkt actief mee over duurzaamheid in de breedste zin van het woord

Ben jij een bevlogen bouwer?

Bij ons word je onderdeel van een hecht samenwerkend team. Met zijn allen pakken we diverse en gevarieerde werkzaamheden op. We zijn gewend de ander daarbij te helpen en proberen het beste in elkaar naar boven te halen. Dat klinkt als mooie woorden, maar onze bevlogen bouwers doen het gewoon.

Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovendien hoog in het vaandel. We willen dat onze opdrachtgevers dik tevreden zijn en scoren hoog op klanttevredenheid. Als betrokken bouwer heb jij dan ook alle reden om trots te zijn op onze activiteiten.

En vind je duurzaamheid belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze toekomst begint nu. Daarvoor bouwen we steeds meer biobased, circulair en klimaatadaptief. We werken in toenemende mate met hergebruikte en natuurlijke materialen. En we houden in onze plannen rekening met bijvoorbeeld hittestress en wateroverlast. Daardoor draag jij als bevlogen bouwer ook direct bij aan een gezondere en fijnere leefomgeving.

Jij en Ooijevaar

Onze mensen zijn net zo divers als de projecten die we doen. We zorgen voor de juiste mix en balans in onze teams, waarbij verschillende persoonlijkheden en competenties elkaar versterken. Vaak koppelen we daarbij jong talent aan ervaren collega’s. Ook werken we fijn samen met onze opdrachtgevers, dankzij onze hechte, langdurige relaties.

Wij zijn pragmatisch ingesteld. Laat zien wat je kunt en geef aan hoe je je wilt ontwikkelen. We kijken samen naar de beste plek voor jou binnen ons bedrijf én de mogelijkheden om door te groeien.

We geven onze mensen veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om hun werk te doen op een manier die bij hen past. Binnen teams hanteren we gestructureerde processen. Daarnaast bespreek je met je team de taakverdeling en ieders verantwoordelijkheid. Zo bereik je samen het beste resultaat!

Wat organiseren wij?

Je werk moet leuk zijn, maar er is meer dan werk! Daarom organiseren we bedrijfsfeestjes en borrels. Onze personeelsvereniging ‘Stork’ is ook heel actief. Een greep uit de laatste activiteiten: een padel-clinic, met zijn allen op de elektrische scooter door Noord-Holland, een gezellige Crazy Bingo en Expeditie Robinson op het strand.

Daarnaast organiseren we zogenaamde Star Wars & Jurassic Park-sessies waarin we onze gedachten laten gaan over de toekomst. Denk daarbij aan de opkomst van Artificial Intelligence of de steeds snellere ontwikkeling van Biobased Bouwen.

In december is er natuurlijk een Sinterklaasfeest voor de (klein)kinderen van onze bevlogen bouwers en samen sluiten we af met een kerstborrel. De afgelopen jaren hebben we onze bevlogen bouwers bovendien naast hun eigen kerstpakket een pakket voor een ander meegegeven. Dit ‘lichtpuntje’ mochten ze weggeven aan iemand die het volgens hen verdient.

Wil je deel uitmaken van ons team en bijdragen aan onze missie? Neem contact met ons op.

Als jij onze nieuwe werkvoorbereider wordt, krijg je een veelzijdige baan met een uitstekend salaris. De functie biedt veel vrijheid, maar vraagt ook om verantwoordelijkheid om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kies je voor Ooijevaar, dan kom je terecht in een vooruitstrevend en betrouwbaar bedrijf, waarin we voortdurend op zoek zijn naar mogelijkheden om het beter te doen. Je zult je snel op je gemak voelen in de verschillende teams van bevlogen bouwers. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een echte professional. Enthousiast? Neem contact met ons op!

 

 

 

 

Back To Top