skip to Main Content

Technologie

Flexibel, snel en effectief door de toepassing van nieuwe technologieën.

Technologie

Mens

Aandacht voor gezondheid, geluk en het welzijn van bewoners en gebruikers.

Mens

Natuur

Verbonden met de omgeving en verantwoordelijk voor onze aarde.

Natuur

Ooijevaar | bouwen met betekenis!

Ooijevaar is een solide familiebedrijf dat professionele opdrachtgevers ondersteunt bij het onderhoud aan en de verbetering en uitbreiding van hun vastgoed. We verdiepen ons in complexe vastgoedvraagstukken en gaan uitdagingen niet uit de weg. Bouwend op een flexibele organisatie, een open houding en een sterk netwerk van partner-bedrijven zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers hun wensen in de praktijk vertaald zien, binnen budget en volgens planning.

Dagelijks werken we met ruim 100 bevlogen bouwers aan de continue verbetering van woon-, werk- en leefomgevingen voor bewoners, cliënten en medewerkers van woningcorporaties, woon | zorg organisaties en andere vastgoedregisseurs. Samen creëren we waardevol vastgoed met betekenis! Dit doen we door aandacht te geven aan mensen, de kracht van nieuwe technologie te omarmen en respect en waardering te tonen voor de natuur.

Opdrachtgevers kiezen voor Ooijevaar, omdat ze graag samenwerken met professionele teams die op zoek zijn naar integrale en creatieve oplossingen, snelheid, flexibiliteit en ‘best value’ waardeproposities. Onze bevlogenheid komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van ons werk, maar ook in hoe we met onze opdrachtgevers en partners samenwerken: enthousiast, betrokken en snel!

Back To Top