skip to Main Content

Drone inspecties

Hikt u ook weleens aan tegen de kosten van het huren van een hoogwerker of steiger voor een gevel- of dakinspectie? Zou u uw projecten graag eens van bovenaf vastleggen in plaats van vanuit kikker-perspectief? En wilt u daarin maximaal flexibel zijn? Denk dan eens aan de mogelijkheden die een drone u biedt voor het vastleggen van uw gebouwen of projecten.

Geavanceerde 4K camera’s

Bij Ooijevaar bieden we u de mogelijkheid om ruimtes, gebouwdelen en projecten vast te leggen met geavanceerde 4K camera’s. Deze zijn gemonteerd op uiterst wendbare drones, waarmee locaties vanuit iedere gewenste hoek scherp in beeld worden gebracht. En of u nu beeld nodig heeft op 30 meter hoogte (i.e. de gewelven van een kerk), op slecht toegankelijke plekken (i.e. de kopgevel van een flat) of over een groot gebied (i.e. overzicht van een planlocatie), dronebeelden voorzien vaak in een haarscherpe, betaalbare en aansprekende oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ooijevaar gebruikt dronebeelden niet alleen voor haar eigen werkzaamheden en projecten, maar kan ook drone inspecties voor u verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Paul Vlaar of Thijs Duin.

Renovatie 12 woningen Beukenstraat Beverwijk

Drone opnames bij de renovatie van de Indigoflat te Zaandam

Opname rijksmonument "De Bruinvis" in Monnickendam

Back To Top