skip to Main Content

Robotica

Maken robots mensen overbodig? Hoe ondersteunen ze ons in de toekomst bij ons dagelijks werk? Wat gaan robots voor onze klanten betekenen? En wat betekent dit voor ons? Met deze en andere vragen in het achterhoofd, onderzoeken wij de ontwikkeling en toepasbaarheid van nieuwe technologieën als robotica.

Robotica in de bouw

Metselrobots, bezorgdrones, een virtuele dokter of psycholoog en sensor-gestuurde activiteiten: de inzet van mensen en medewerkers focust zich steeds meer op exceptionele, creatieve en niche-activiteiten. We verwachten als consument of klant een steeds hogere snelheid van handelen en een steeds verder toenemende flexibiliteit. Wat betekent dit voor de bouw?

Omdat we dit nog niet helemaal kunnen overzien (maar er wel in geloven!), experimenteren we met diverse robots. Deze zetten we al in om bijvoorbeeld beelden in ruimtes te projecteren, opnames te doen op afstand en inspecties te verzorgen op plaatsen die voor mensen slecht toegankelijk of onveilig zijn. Of gewoon omdat we het leuk vinden om de wereld een stukje aangenamer te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over hoe wij robotica inzetten om sneller, flexibeler en met meer plezier te werken? Neem dan contact op met Paul Vlaar of Thijs Duin.

Robotica | Ooijevaar Bouw
Back To Top