skip to Main Content

3D scans

Altijd ontwerpen, engineeren en prefabriceren op basis van de actuele situatie? Nooit meer gefrustreerd raken door gedateerde of verouderde tekeningen? Met onze 3D scanners brengen we ruimtes, gebouwen, installaties, objecten en omgevingen op 2 mm nauwkeurig in kaart. Via onze online portal heeft u altijd toegang tot de scans van uw gebouwen.

Diverse toepassingsmogelijkheden van 3D scans

3D scans bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Ze worden gebruikt voor het vastleggen van belendingen, het maken van standopnames en het registreren van kwaliteit.

Ook dienen onze 3D scans als basis voor BIM-modellen, ontwerp overleggen, het oplossen van engineeringsvraagstukken en projectbesprekingen. Daarnaast worden onze scans ook voor allerlei andere zaken ingezet, variërend van het houden van virtuele aanwijzingen en het bepalen van hoeveelheden en oppervlakten voor meerjaren onderhoudsplannen tot de monitoring van verzakkingen en scheurvorming.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ooijevaar verzorgt niet alleen 3D scans voor haar eigen werkzaamheden of bouwpartners, maar wordt ook regelmatig ingezet door andere opdrachtgevers. Inmiddels hebben wij meer dan 300 gebouwen en ruimtes voor hen in kaart gebracht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Paul Vlaar of Thijs Duin.

3D Scannen | Ooijevaar Bouw

Overzicht scans van een verdieping of etage

Snel, eenvoudig en nauwkeurig metingen vastleggen

Op twee millimeter nauwkeurig inmeten van gebouwen

Fotorealistische weergave en zwart-wit beeld voor contrast

Nauwkeurig in kaart brengen van koepels, togen en ornamenten

Scan van installaties t.b.v. engineering & prefabricage

Back To Top