skip to Main Content

Aandacht en betrokkenheid

De kern van onze aanpak, als het gaat om mensen, is eerder treffend verwoord door Ikea: ‘aandacht maakt alles mooier’. We besteden daarom veel aandacht aan onze opdrachtgevers, aan de eindgebruikers van de gebouwen die we realiseren en aan onze eigen bevlogen bouwers die het verschil maken. We proberen hun belangen, wensen, zorgen en waarden zo goed mogelijk te begrijpen en doen ons best om hun dromen uit te laten komen. Dat doen we door goed te luisteren, door bezwaren of bedenkingen serieus te nemen, door in de huid te kruipen van de ander of soms door gewoon een arm om iemand heen te slaan of samen trots te zijn.

Aandacht voor mensen

De aandacht die we voor mensen hebben, hangt samen met een hoge betrokkenheid. Wij weten hoe belangrijk een gepaste omgeving is voor bijvoorbeeld dementerende senioren of mensen met ernstige fysieke en mentale beperkingen: het bepaalt hun levensgeluk! We onderkennen dat de werkzaamheden die wij realiseren voor bewoners van huurwoningen van grote invloed zijn op hun woongenot. En we begrijpen dat professionele vastgoedregisseurs gewoon willen ‘dat de boel voor elkaar is’, zonder onnodige verstoringen van hun primaire processen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over onze visie op het werken met en voor mensen? Neem dan contact op met Paul Vlaar of Laurence Heesterbeek.

Aandacht & betrokkenheid | Ooijevaar Bouw
Back To Top