skip to Main Content

Technologie

Flexibel, snel en effectief door de toepassing van nieuwe technologieën.

Technologie

Mens

Aandacht voor gezondheid, geluk en het welzijn van bewoners en gebruikers.

Mens

Natuur

Verbonden met de omgeving en verantwoordelijk voor onze aarde.

Natuur

Certificeringen

Ooijevaar is innovatief en bevlogen en zorgt voor gewaarborgde kwaliteit door certificering.

ISO14001-vinkje-768x768

Forest Stewardship Council®

Sinds 27 oktober 2010 zijn wij FSC®-gecertificeerd. De Forest Stewardship Council® stimuleert wereldwijd duurzaam bosbeheer. Duurzaam beheer van bossen houdt in dat men rekening houdt met zowel de economische, de ecologische als de sociale functies die het bos vervult. De Chain of Custody garandeert dat producten met een FSC-keurmerk daadwerkelijk uit een duurzaam beheerd bos afkomstig zijn. Als schakel in de Chain of Custody kunnen we beter tegemoetkomen aan de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers en bieden wij hen de mogelijkheid duurzaam te bouwen. Als FSC certificaathouder hebben wij de fundamentele FSC-arbeidsvoorwaarden in onze activiteiten opgenomen. Middels onze beleidsverklaring verklaren wij dat we thans en in de toekomst vanzelfsprekend afzien van kinderarbeid, dwangarbeid en discriminatie en dat we onze werknemers vrijheid van vereniging verlenen.
ISO 9001

Kwaliteit

De projecten van Ooijevaar zijn ISO 9001-gecertificeerd. Het door ons gehanteerde kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan NEN-EN-ISO 9001:2015.
ISO 14001

Milieuzorg

De projecten van Ooijevaar zijn ISO 14001-gecertificeerd. Het door ons gehanteerde milieuzorgsysteem en de toepassing daarvan voldoen aan NEN-EN-ISO 14001:2015.
VCA Ooijevaar Bouw

Veiligheid

De projecten van Ooijevaar zijn VCA**-gecertificeerd. Het VGM-beheerssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan de VGM Checklist Aannemers, versie 2017/6.0.

Erkend leerbedrijf

Ooijevaar is al jaren een Erkend Leerbedrijf. Onze medewerkers laten jonge en leergierige mensen uitgroeien tot trotse vaklieden.

Back To Top