skip to Main Content

Bouwen met betekenis

Wie goed naar onze klantenkring kijkt, realiseert zich dat we veelal voor vaste opdrachtgevers werken. Dat doen we bewust. Daardoor kunnen we hen de aandacht geven die ze verdienen, leren we elkaar écht goed kennen en weten we beter wat we van elkaar mogen verwachten. Op deze manier wordt het mogelijk hen beter te bedienen en verwachtingen te overtreffen!

Gesprekpartners met verstand van zaken

Wie nogmaals kijkt, ziet dat we voornamelijk voor woningcorporaties, woon | zorginstellingen en andere professionele vastgoedregisseurs werken. Ook dat doen we bewust. Door vooral voor professionele opdrachtgevers te werken, die beschikken over diverse vastgoedportefeuilles, garanderen we dat onze gesprekspartners verstand van zaken hebben. Dat helpt ons om nog beter te worden en draagt er aan bij dat onze bevlogen bouwers zich blijven ontwikkelen en ook vaak iets van onze klanten kunnen leren.

Grote betekenis voor mensen

En voor degene die nog een keer kijkt, wordt het ook duidelijk dat Ooijevaar graag dingen bouwt die van groot belang of van grote betekenis zijn voor mensen. Bewoners van sociale huurwoningen vertrouwen erop dat wij ze voorzien van gezonde en comfortabele woningen en cliënten van zorginstellingen kunnen vaak niet kiezen waar ze wonen of verblijven. Het is aan ons om hun leven een beetje mooier te maken. De bedrijven, scholen en semioverheidsinstellingen waar we voor werken vragen veelal om heel specifieke omgevingen, waarvoor we ons maximaal in die klanten en hun bedrijfsprocessen moeten verdiepen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over onze visie op het werken met en voor mensen? Neem dan contact op met Paul Vlaar of Laurence Heesterbeek.

Bouwen met betekenis | Ooijevaar Bouw
Back To Top