skip to Main Content

Digitale oplevering

Het opleveren van een gebouw is vaak een spannend moment. Er dienen allerlei gegevens te worden overlegd, variërend van garantiecertificaten en onderhoudsbeschrijvingen tot revisietekeningen en bedieningsprotocollen. Als opdrachtgever staat u op het punt om het gebouw in gebruik te nemen, waarbij bewoners of gebruikers voor het eerst ervaren hoe hetgeen dat vooraf is bedacht in de praktijk uitpakt.

Soepel overdrachtsproces

Om het overdrachtsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en eventuele aandachtspunten zo systematisch en snel mogelijk op te kunnen lossen, leveren wij digitaal op, onder andere door gebruik te maken van de applicatie Snagstream. Daarin leggen we vast of er onvolkomenheden zijn en melden we het ook als deze gereed zijn.

Digitale dossiers

Bij de oplevering worden tevens de gewenste digitale dossiers overhandigd. De inhoud hiervan is afhankelijk van vooraf gemaakte afspraken, maar kan onder andere de resultaten van kwaliteitsinspecties tijdens de bouw, geluidstesten, rookproeven, blowerdoor-testen, gebruikershandleidingen en revisietekeningen bevatten. Steeds vaker worden ook de 3D scans en het As-Built 3D Revit-model toegevoegd aan deze documenten, zodat u niet alleen een fysiek, maar ook een virtueel gebouw krijgt opgeleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over hoe wij de oplevering digitaal kunnen ondersteunen en verzorgen? Neem dan contact op met Paul Vlaar of Thijs Duin.

Digitale oplevering | Ooijevaar Bouw
Back To Top