skip to Main Content

Integrale procesbegeleiding

Bij Ooijevaar bieden we totaaloplossingen. We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling van hun plannen, soms startend vanaf één a4 met een overzicht van functionele eisen en wensen, KPI’s of een PVE en een taakstellend budget. Daarbij verzorgen we een grote variëteit aan werkzaamheden, van het maken van 3D scans en het uitwerken van ontwerpen tot het voorbereiden en indienen van vergunningsaanvragen en het ophalen en zekerstellen van 70 tot 100 procent instemming.

Dezelfde drive en passie

Doordat we veelal integraal bij de voorbereiding en uitvoering van projecten betrokken zijn, leren we eindgebruikers nog beter kennen en kunnen we hen nog beter bedienen. In veel gevallen krijgen wij ook (deels) de verantwoordelijkheid en regie over dit proces in handen. En die rol vervullen we graag! Het maakt dat onze bevlogen bouwers en onze opdrachtgevers dezelfde drive en passie voelen om dingen voor elkaar te krijgen, met oog voor elkaars inzet, belangen, verwachtingen en besluitvormings- en voorbereidingsprocessen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over onze visie op het werken met en voor mensen? Neem dan contact op met Paul Vlaar of Laurence Heesterbeek.

Back To Top