skip to Main Content

Projectomschrijving

Project: Interne verbouwing Huis ter Hagen
Plaats: Driehuis
Opdrachtgever: Zorgbalans te Haarlem

In opdracht van Zorgbalans heeft Ooijevaar | bevlogen bouwers de verbouwing uitgevoerd van woonzorgcentrum Huis ter Hagen. De ingreep is in verschillende fases uitgevoerd, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de bewoners en medewerkers op locatie en we diverse maatregelen hebben genomen om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Zo is het project gefaseerd uitgevoerd en zijn er diverse tijdelijke voorzieningen aangebracht.

De verbouwing betrof onder meer de realisatie van twee nieuwe huiskamers en keukens en het vernieuwen van een Miva-toilet. Aan de buitenzijde van de twee huiskamers zijn volledig nieuwe geprefabriceerde gevelelementen geplaatst. In het kader van de verbouwing zijn diverse brandwerende voorzieningen getroffen, hebben we de elektrotechnische en verwarmingsinstallaties aangepast en hebben we ons toegelegd op de afwerking van vloeren, wanden en plafonds.

Aan de buitenzijde van de huiskamers is een grote veranda aangebouwd, zodat de bewoners van het woonzorgcentrum in de lente en zomer van het mooie weer kunnen genieten.

Download PDF

Back To Top