skip to Main Content

Projectomschrijving

Soms maak je het verschil door een heel gaaf gebouw neer te zetten. Toen we de steigers verwijderden bij de Amandelbloesem in Wormerveer, een project dat onze bevlogen bouwers in opdracht van WormerWonen hebben gerealiseerd, kwamen de kracht & schoonheid van het ontwerp van BBHD architecten in één keer binnen. Wow!

Tijdens de feestelijke opening van deze 8 verdiepingen tellende woontoren regende het complimenten voor architect Ton van ’t Hoff van BBHD en ons team van bevlogen bouwers. De verspringende gevels en de dakvorm maken er een heel markant gebouw van waar het hele team écht bijzonder trots op mag zijn!

De appartementen voorzien in een toenemende vraag naar geschikte, zelfstandige ouderenhuisvesting. De toekomstige bewoners van de driekamerappartementen kunnen straks gebruik maken van aanvullende servicemogelijkheden en voorzieningen vanuit de Amandelbloesem en Zorgcirkel. Het gebouw is niet alleen heel functioneel en comfortabel geworden, maar het is ook volledig gasloos. Een duurzame eyecatcher!

Download PDF

 

Back To Top