skip to Main Content

Projectomschrijving

Project: Realisatie nieuwe werkomgeving Indeed
Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: Indeed

In opdracht van Indeed – het bedrijf achter één van de meest populaire banenwebsites ter wereld (www.indeed.com) – en in samenwerking met HofmanDujardin architecten, heeft Ooijevaar de realisatie van een nieuwe werkomgeving voor enkele honderden werknemers aan de Piet Heinkade in Amsterdam verzorgd. Het bestaande casco is daarbij in zeer korte tijd tot een inspirerende en aansprekende werk- en ontmoetingsplek getransformeerd, waarbij thema’s als verbondenheid, identiteit en work-life centraal staan.

Door het ontwerp- en uitvoeringsteam is nauwgezet samengewerkt om, binnen een vooraf vastgesteld budget, tot een maximaal resultaat te komen. Daarbij hebben we samen aan optimalisaties gewerkt op allerlei vlakken, van de uitvoering van de installaties tot en met het meubilair en de akoestische afwerking. De – deels verlichte – graphics, de speelse diversiteit in vloer- en wandafwerking, gecombineerd met een hoge mate van transparantie en een industriële look zorgen voor een unieke sfeer en uitstraling.

Ooijevaar heeft zich zowel gedurende de voorbereiding als de uitvoering als bouwteampartner ingezet. We hebben daarbij de volgende werkzaamheden gerealiseerd: alle E- en W-installaties, het aanbrengen van plafonds, transparante en dichte wanden, vloerbedekking, akoestische maatregelen, balies en maatwerkmeubilair en graphics en signage.

Download PDF

Back To Top