skip to Main Content

Projectomschrijving

Project: Verbouwing gebouw Oldenaller GGZ inGeest
Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: GGZ inGeest

In opdracht van GGZ inGeest heeft Ooijevaar | bevlogen bouwers de grootschalige verbouwing van kantoor- en praktijkruimten ter hoogte van de Zuid-as in Amsterdam verricht. Na de bouwteamselectie en intensieve overleggen met de vertegenwoordiging van de toekomstige gebruikers, hebben we het ontwerp, dat kwam van de hand van BFAS architecten, uitvoeringsgereed gemaakt.

De werkzaamheden, die veelomvattend waren, betroffen zowel de buitenzijde en uitstraling van het gebouw als de binnenzijde en de indeling van de verschillende verdiepingen. Na een periode van sloop en asbestsanering, zijn eerst alle gevelkozijnen vervangen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het aanbrengen van nieuwe installaties, plafonds en vloeren.

Het gebouw heeft door de ingreep een ware metamorfose ondergaan. De Oldenaller heeft nu een modernere, strakke uitstraling. De ruimtes in het gebouw zijn nu veel comfortabeler qua binnenklimaat en het interieur is opgefrist en lichter gemaakt. Daardoor is er een veel comfortabeler omgeving ontstaan, waarin het prettiger is om te werken en waar cliënten van GGZ inGeest zich meer op hun gemak voelen.

Download PDF

Back To Top