skip to Main Content

Projectomschrijving

Project: Verbouwing kantoor internationale vliegtuigbouwer

Voor een internationale vliegtuigbouwer heeft Ooijevaar binnen een zeer kort tijdsbestek een bijzonder hoogwaardige kantooromgeving gerealiseerd. De turn-key verbouwing had betrekking op twee verdiepingen en betrof de volledige transformatie van een bestaand casco naar een kantoor met diverse stijlvolle ontvangstruimtes, 148 werkplekken, presentatieruimtes en vergaderfaciliteiten, inclusief interieurinrichting en installaties, IT-ruimtes en databekabeling. De bouwtijd bedroeg 3 maanden.

Omdat de overige verdiepingen binnen het gebouw in gebruik bleven, zijn er vooraf duidelijke afspraken gemaakt met de gebouwbeheerder en de bestaande huurders met betrekking tot de aan- en afvoer van materiaal en materieel, de uitvoering van overlastgevende werkzaamheden op gezette tijden (waar nodig
’s avonds en in het weekend), het continu functioneren van bestaande installaties en het voortdurend bewaken van de veiligheid in en om het gebouw.

Unieke onderdelen van de transformatie bestonden onder meer uit de gebogen glazen wanden die een transparante afscheiding vormen tussen de algemene ruimten en de verschillende afdelingen, het uiterst hoogwaardige vaste meubilair en de aandacht voor details, variërend van de unieke graphics en de gekleurde glazen wandbekleding tot en met de akoestisch afgewerkte wandkasten, de hoogglans lamellen bij de entrees en de overgang tussen verschillende typen vloerbedekking, die zorgen voor een natuurlijke en speelse, maar ook professionele uitstraling.

Download PDF

Back To Top