skip to Main Content

Projectomschrijving

Project: Verbouwing kantoor multinational
Plaats: Amsterdam

Voor een internationale vliegtuigbouwer heeft Ooijevaar | bevlogen bouwers in zeer korte tijd wederom een buitengewoon hoogwaardige kantooromgeving gerealiseerd. Ook deze verbouwing werd turn-key uitgevoerd en omvatte de volledige transformatie van een gedateerd kantoor naar een moderne ‘work environment’ met diverse stijlvolle ontvangstruimtes, werkplekken, presentatieruimtes en vergaderfaciliteiten, inclusief interieurinrichting en installaties, IT-ruimtes en databekabeling. De bouwtijd bedroeg slechts 10 weken.

Omdat de overige verdiepingen binnen het gebouw in gebruik bleven, zijn er vooraf duidelijke afspraken gemaakt met de gebouwbeheerder en de bestaande huurders met betrekking tot de aan- en afvoer van materiaal en materieel, de uitvoering van overlastgevende werkzaamheden op gezette tijden (waar nodig ’s avonds en in het weekend), het continu functioneren van bestaande installaties en het voortdurend bewaken van de veiligheid in en om het gebouw.

Unieke onderdelen van de transformatie bestonden onder meer uit de gebogen glazen wanden die een transparante afscheiding vormen tussen de algemene ruimten en de verschillende afdelingen, het uiterst hoogwaardige vaste meubilair en de aandacht voor details, variërend van de unieke graphics en het hoogwaardige hoogglans spuitwerk tot en met de akoestisch afgewerkte wandkasten en de overgang tussen verschillende typen vloerbedekking, die zorgen voor een natuurlijke en speelse, maar ook professionele uitstraling.

Download PDF

Back To Top