skip to Main Content

Timmerlieden Onderhoud PLUS

Voor ons gespecialiseerde bedrijfsonderdeel Ooijevaar | Onderhoud PLUS zijn we op zoek naar allround vakmensen!

Ooijevaar | Onderhoud PLUS werkt voor vaste professionele opdrachtgevers aan het onderhouden en muteren van woningen, scholen en zorginstellingen. Met een team van vakkundige collega’s maken we het verschil door met een hoge mate van zelfstandigheid, kwalitatief hoogwaardig werk te leveren in korte doorlooptijden. De werkzaamheden voeren we uit in de bewoonde of in gebruik zijnde omgeving waardoor de omgang met bewoners een belangrijk aspect van ons werk is.

Wij zijn op zoek naar zelfstandige, gedreven, flexibele collega’s die goed kunnen werken in een bewoonde of in gebruik zijnde omgeving en die van aanpakken houden. Ben of ken jij een gedreven timmerman, die bovendien kennis heeft van één of meerdere van de volgende disciplines; basis installatiewerk, tegelzetten en stukadoren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wil jij ook een bevlogen bouwer worden, sluiten jouw cv en eigenschappen aan bij wat we zoeken en denk je dat je onze organisatie iets bijzonders te bieden hebt? Stuur dan je motivatiebrief aangevuld met een volledig cv naar Margret Dekker, directeur HRM (info@ooijevaar.nl).

Back To Top