skip to Main Content

Voorman Onderhoud PLUS

Voor ons gespecialiseerde bedrijfsonderdeel Ooijevaar | Onderhoud PLUS zijn we op zoek naar allround vakmensen!

Ooijevaar | Onderhoud PLUS werkt voor professionele opdrachtgevers aan het onderhouden en muteren van woningen, scholen en zorginstellingen. Met een team van vakkundige collega’s maken we het verschil door met een hoge mate van zelfstandigheid, kwalitatief hoogwaardig werk te leveren in korte doorlooptijden. De werkzaamheden voeren we uit in de bewoonde of in gebruik zijnde omgeving waardoor de omgang met bewoners een belangrijk aspect van ons werk is.

Wij zijn op zoek naar zelfstandige, gedreven, flexibele collega’s die goed kunnen werken in een bewoonde of in gebruik zijnde omgeving en die van aanpakken houden. Ben jij een gedreven vakman? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij de vakman die niet alleen het vak beheert, maar ook stuurt, communiceert en motiveert? Dat ben je wellicht de voorman die bij ons past. We hebben een leuke functie binnen ons bedrijf waarbij je én je vak mag uitoefenen én degene bent die, onder begeleiding van een projectcoördinator, ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Naast licht timmerwerk, is communicatie met bewoners en bouwpartners een wezenlijk onderdeel van je taken. Zie je jezelf deze taak vervullen? Neem dan contact met ons op.


Wil jij ook een bevlogen bouwer worden? Stuur dan je cv naar Margret Dekker, directeur HRM, (bevlogenbouwerworden@ooijevaar.nl) óf bel ons op om een kop koffie te komen drinken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Back To Top