skip to Main Content

Projectomschrijving

Project: Verbouwing technieklokalen ROC Almere
Plaats: Almere
Opdrachtgever: ROC Almere

In opdracht van ROC Almere en in samenwerking met ICS adviseurs, Burton Hamfelt Urban Architecture, Pieters Bouwtechniek en HE adviseurs, heeft Ooijevaar de voorbereiding en realisatie van diverse technieklokalen verzorgd. In een zéér korte periode hebben we samen met alle betrokkenen de ideeën met behulp van 3D technieken uitgewerkt tot een definitief plan, conform de gestelde kwaliteit en binnen het budget. Door een strakke organisatie en transparante samenwerking is het project in een zeer korte bouwtijd naar volle tevredenheid van de opdrachtgever in de zomervakantie uitgevoerd.

De werkzaamheden bestonden uit het verwijderen van de bestaande indelingen en installaties, het aanbrengen van nieuwe industriële vloerafwerking, aanpassing van de staalconstructies, het plaatsen van nieuwe kozijnen, puien en wanden en het plaatsen van verdiepingshoge schuifdeuren. Daarnaast hebben we op diverse plaatsen daklichtkoepels en tribunes aangebracht en is een groot deel van de installaties vernieuwd of aangepast.

Bijzonder aan dit bouwteamproject was niet alleen de korte tijdsspanne, maar ook de interactieve wijze waarop het eindresultaat tot stand is gekomen. Door goed naar elkaar te luisteren, vooraf partnerbedrijven intensief te betrekken en een kordaat besluitvormingstraject te hanteren, hebben we met zijn allen een prachtig eindresultaat weten neer te zetten!

Download PDF

Back To Top